Türkiyə vətəndaşlığı almaq üçün 4 ŞƏRT

"Türkiyə vətəndaşlığını almaq haqqında" qanuna dəyişikliklər edilib. Dəyişikliklərə əsasən, bu şərtlərdən birini yerinə yetirən əcnəbi şəxslər Türkiyə vətəndaşlığına qəbul edilə bilər:

- 3 il ərzində satmamaq şərtilə ən azı 1 milyon dollar dəyərində daşınmaz əmlak alan;

- Ən azı 2 milyon dollar dəyərində sabit sərmayə yatıran;

- Türkiyədə fəaliyyət göstərən banklarda 3 il toxunmamaq şərtilə ən azı 3 milyon dollarlıq hesab açan və ya 3 il saxlamaq şərtilə bu dəyərdə qiymətli kağızlar alan;

- Ən azı 100 nəfərlik iş yeri açan əcnəbilər. Trend.az

Maraqlı xəbərləri Olaylar.Az Facebook səhifəmizdən izləyin.

Loading...

Şərh yaz:

DİGƏR XƏBƏRLƏR